Henkilökohtainen verkkovalmennus

Haluatko viedä kehityksesi kokonaan uudelle levelille? 

Henkilökohtaisessa verkkovalmennuksessa treeniohjelma ja/tai ruokavalio räätälöidään juuri sinun tavoitteiden mukaan!

 • Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma.
 • Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti.
 • Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla.
 • Kehityksen seuraaminen viikottain
 • Ruokapäiväkirjan analysointi
 • Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin
 • Tsemppaava ja motivoiva valmentaja!

Miten valmennus toimii ja etenee?

Aluksi tietysti valitset minkä pituisen valmennuksen haluat. Valittavanasi on 1, 3, 6 ja 12 kuukauden valmennukset jotka sisältävät sinulle tehdyn treeniohjelman sekä ruokavalion. Voit myös valita pelkän treeniohjelman 1kk, 3kk ja 6kk pituisena. Ravinto-ohjelman voit valita 1kk tai 3kk pituisena. Halutessasi jatkaa 3kk Ravinto-ohjelmaa, saat seuraavan ohjelman puoleen hintaan!

Alkukartoituslomake

Tämän lomakkeen täyttäminen on pakollista! Näiden tietojen pohjalta ohjelmaa lähdetään rakentamaan. Valmentaja on sinuun lomakkeen täyttämisen jälkeen yhteydessä ja tarvittaessa kysyy lisätietoja. Voit täyttää alkukartoituslomakkeen joko ennen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä yhtään mihinkään! Saat kuitenkin treeniohjelman ja ruokavalion vasta kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Mikäli haluat maksaa liikuntaedulla, kerro siitä Lisätietoa -kohdassa.

Kehityksen seuraaminen

Noniin, nyt olet täyttänyt alkukartoituslomakkeen, maksanut haluamasi palvelun ja olet saanut sähköpostitse tavoitteesi mukaiset treeniohjeet sekä ravinto-ohjelman. Näiden ohjeiden mukana olet saanut myös sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron (vain Whatsapp -viestit) joiden kautta sinulla on valmentajan 24/7 tuki. Jäsenalueelta löydät kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin.

Kehitystä seurataan viikkotasolla. Tärkein seuraamisen työkalu on mittanauha sekä peili! Totta kai myös painoa seurataan, mutta ei mielivaltaisesti tavoitella mitään 2kg/viikko -tahtia. Jos kerätään massaa, täytyy painon luonnollisesti nousta. Ja sama toiseen suuntaan, dieetillä painon on laskettava. Täytyy kuitenkin muistaa että aloittelijoilla painoa pudottaessa lihasmassa voi jopa hieman lisääntyä, joten tämän vuoksi vaaka ei ole ainoa kehityksen mittari.

Ilmoita valmentajalle vähintään paino sekä kuulumiset treenien ja ruokien suhteen kerran viikossa. Ravinto-ohjelman osalta myös ruokapäiväkirjan käyttö on suotavaa. Mikäli käytössä ruokapäiväkirja, analysoin sen 2-3 päivän ajalta viikottain. 

Kerro myös mikäli haluat treeniohjelmaan selkeää muutosta tai ruokavaliossa on jotain vialla. Haluan palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja teen kaikkeni jotta pääset tavoitteeseesi! 


Voit maksaa valmennuksen myös ePassilla, Smartumilla tai Tykyllä!


Henkilökohtainen valmennus -paketit

3 kk Treeniohjelma ja ruokavalio

Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa? Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma. Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla. Kehityksen seuraaminen viikottain Ruokapäiväkirjan analysointi Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Henkilökohtainen treeniohjelma 3kk Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen. Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi. Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle! Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana! Henkilökohtainen ravinto-ohjelma Ruokavalio on se joka mahdollistaa optimaalisimman kehityksen! Kova treeni näyttelee toki suurta roolia etenkin lihasmassan kehityksessä mutta mikäli et syö oikein ja riittävästi, ei se pattikaan parhaiten kasva. Sama homma dieettauksessa, ruokavalio on se josta kokonaisuutta lähdetään rakentamaan. Mikäli käytät ruokapäiväkirjaa (suositeltavaa), analysoin sen kerran viikossa 2-3 päivän ajalta. Teen ruokavalion sinulle täysin tavoitteidesi mukaan. Alkukartoituksessa otetaan huomioon mahdolliset allergiat sekä herkkyydet. Ruokailun ei tarvitse välttämättä olla niin askeettista kuin yleensä annetaan ymmärtää. Ruuan voi maustaa muullakin kuin suolalla ja kastikkeetkin on sallittuja! Hyvänmakuista mutta silti terveellistä!  Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa! Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet. Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen!  Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman ja/tai ravinto-ohjelman ValmennusWin osamaksu ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta.  Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden! Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä

99.00 €

6 kk Treeniohjelma ja ruokavalio

Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa? Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma. Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla. Kehityksen seuraaminen viikottain Ruokapäiväkirjan analysointi Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Henkilökohtainen treeniohjelma 6kk Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen. Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi. Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle! Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana! Henkilökohtainen ravinto-ohjelma Ruokavalio on se joka mahdollistaa optimaalisimman kehityksen! Kova treeni näyttelee toki suurta roolia etenkin lihasmassan kehityksessä mutta mikäli et syö oikein ja riittävästi, ei se pattikaan parhaiten kasva. Sama homma dieettauksessa, ruokavalio on se josta kokonaisuutta lähdetään rakentamaan. Mikäli käytät ruokapäiväkirjaa (suositeltavaa), analysoin sen kerran viikossa 2-3 päivän ajalta. Teen ruokavalion sinulle täysin tavoitteidesi mukaan. Alkukartoituksessa otetaan huomioon mahdolliset allergiat sekä herkkyydet. Ruokailun ei tarvitse välttämättä olla niin askeettista kuin yleensä annetaan ymmärtää. Ruuan voi maustaa muullakin kuin suolalla ja kastikkeetkin on sallittuja! Hyvänmakuista mutta silti terveellistä!  Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa! Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet. Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen! Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman ja/tai ravinto-ohjelman ValmennusWin osamaksu ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta.  Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden! Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä

179.00 €

12 kk Treeniohjelma ja ruokavalio

Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa? Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma. Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla. Kehityksen seuraaminen viikottain Ruokapäiväkirjan analysointi Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Henkilökohtainen treeniohjelma 12kk Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen. Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi. Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle! Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana! Henkilökohtainen ravinto-ohjelma Ruokavalio on se joka mahdollistaa optimaalisimman kehityksen! Kova treeni näyttelee toki suurta roolia etenkin lihasmassan kehityksessä mutta mikäli et syö oikein ja riittävästi, ei se pattikaan parhaiten kasva. Sama homma dieettauksessa, ruokavalio on se josta kokonaisuutta lähdetään rakentamaan. Mikäli käytät ruokapäiväkirjaa (suositeltavaa), analysoin sen kerran viikossa 2-3 päivän ajalta. Teen ruokavalion sinulle täysin tavoitteidesi mukaan. Alkukartoituksessa otetaan huomioon mahdolliset allergiat sekä herkkyydet. Ruokailun ei tarvitse välttämättä olla niin askeettista kuin yleensä annetaan ymmärtää. Ruuan voi maustaa muullakin kuin suolalla ja kastikkeetkin on sallittuja! Hyvänmakuista mutta silti terveellistä!  Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa! Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet. Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen! Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman ja/tai ravinto-ohjelman ValmennusWin osamaksu ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta.  Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden! Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä

349.00 €

1 kk Treeniohjelma ja ruokavalio

Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa? Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma. Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla. Kehityksen seuraaminen viikottain Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin Ruokapäiväkirjan analysointi Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Henkilökohtainen treeniohjelma 1kk Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen. Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi. Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle! Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana! Henkilökohtainen ravinto-ohjelma Ruokavalio on se joka mahdollistaa optimaalisimman kehityksen! Kova treeni näyttelee toki suurta roolia etenkin lihasmassan kehityksessä mutta mikäli et syö oikein ja riittävästi, ei se pattikaan parhaiten kasva. Sama homma dieettauksessa, ruokavalio on se josta kokonaisuutta lähdetään rakentamaan. Mikäli käytät ruokapäiväkirjaa (suositeltavaa), analysoin sen kerran viikossa 2-3 päivän ajalta. Teen ruokavalion sinulle täysin tavoitteidesi mukaan. Alkukartoituksessa otetaan huomioon mahdolliset allergiat sekä herkkyydet. Ruokailun ei tarvitse välttämättä olla niin askeettista kuin yleensä annetaan ymmärtää. Ruuan voi maustaa muullakin kuin suolalla ja kastikkeetkin on sallittuja! Hyvänmakuista mutta silti terveellistä! Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa! Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet. Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen! Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman ja/tai ravinto-ohjelman ValmennusWin osamaksu ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta. Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden! Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä

39.90 €

  Treenivalmennus

  3 kk Treeniohjelma

  Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla. Kehityksen seuraaminen viikottain Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen.  Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi.  Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle! Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana! Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä!  Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa! Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet. Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen!  Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman Mikäli tarvitset vähänkään apua ruokavalion kanssa, valitse myös ravinto-ohjelma. ValmennusWin osamaksu ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta. Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden! Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä

  69.00 €

  6 kk Treeniohjelma

  Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla. Kehityksen seuraaminen viikottain Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen. Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi. Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle! Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana! Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa! Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet. Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen! Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman Mikäli tarvitset vähänkään apua ruokavalion kanssa, valitse myös ravinto-ohjelma. ValmennusWin osamaksu ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta.  Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden! Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä

  129.00 €

  1 kk Treeniohjelma

  Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla. Kehityksen seuraaminen viikottain Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen. Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi. Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle! Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana! Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa! Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet. Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen! Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman Mikäli tarvitset vähänkään apua ruokavalion kanssa, valitse myös ravinto-ohjelma.

  29.00 €

   Ravinto-ohjelmat

   3 kk Ravinto-ohjelma

   Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse tai Whatsappilla. Ruokapäiväkirjan analysointi Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa?  Ruokavalio on se joka mahdollistaa tämän! Kova treeni näyttelee toki suurta roolia etenkin lihasmassan kehityksessä mutta mikäli et syö oikein ja riittävästi, ei se pattikaan optimaalisesti kasva. Sama homma dieettauksessa, ruokavalio on se josta kokonaisuutta lähdetään rakentamaan.  Mikäli käytät ruokapäiväkirjaa (suositeltavaa), analysoin sen kerran viikossa 2-3 päivän ajalta. Teen ruokavalion sinulle täysin tavoitteidesi mukaan. Alkukartoituksessa otetaan huomioon mahdolliset allergiat sekä herkkyydet.  Ruokailun ei tarvitse välttämättä olla niin askeettista kuin yleensä annetaan ymmärtää. Ruuan voi maustaa muullakin kuin suolalla ja kastikkeetkin on sallittuja! Hyvänmakuista mutta silti terveellistä!  Ravinto-ohjelma kestää 3kk ja sitä muokataan tarvittaessa jos kehitys alkaa hidastua. Mikäli haluat tämän jälkeen jatkaa, saat seuraavan ravinto-ohjelmasi puoleen hintaan! Tällöin ota yhteys asiakaspalvelu@valmennuswin.fi   Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen! Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn ravinto-ohjelman Mikäli kaipaat ohjeistusta treeniohjelman suhteen, tutustu myös henkilökohtaiseen treeniohjelmaan! ValmennusWin osamaksu ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta.  Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden! Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä

   49.00 €

   1 kk Ravinto-ohjelma

   Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti. Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla. Ruokapäiväkirjan analysointi Tsemppaava ja motivoiva valmentaja! Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa? Ruokavalio on se joka mahdollistaa tämän! Kova treeni näyttelee toki suurta roolia etenkin lihasmassan kehityksessä mutta mikäli et syö oikein ja riittävästi, ei se pattikaan optimaalisesti kasva. Sama homma dieettauksessa, ruokavalio on se josta kokonaisuutta lähdetään rakentamaan. Mikäli käytät ruokapäiväkirjaa (suositeltavaa), analysoin sen kerran viikossa 2-3 päivän ajalta. Teen ruokavalion sinulle täysin tavoitteidesi mukaan. Alkukartoituksessa otetaan huomioon mahdolliset allergiat sekä herkkyydet. Ruokailun ei tarvitse välttämättä olla niin askeettista kuin yleensä annetaan ymmärtää. Ruuan voi maustaa muullakin kuin suolalla ja kastikkeetkin on sallittuja! Hyvänmakuista mutta silti terveellistä!

   29.00 €

    Alkukartoituslomake

    Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään!

    *Pakollinen tieto

    Maksutavat