Mikä ihmeen ValmennusWin?


Kuka olen ja mitä teen?

Olen 24-vuotias nuori yrittäjä. Toimin verkkovalmentajana ja haluan saada ihmisiä ohjattua kohti terveellisempiä elämäntapoja. Olen mukana myös vaatealan verkkokaupassa sekä opiskelen digimarkkinointia.

Oli tavoitteena sitten painonpudotus, lihasmassan hankinta, kesäkuntoon kiristely, ruokavalion muokkaus tai täydellinen elämäntaparemontti, olen innolla auttamassa sinua!

Valmentajana vaadin asiakkaalta kovaa motivaatiota sekä rehellisyyttä. Kovaa motivaatiota siksi ettei tuhlata kummankaan aikaa. Jos motivaatio hiipuu jo ensimmäisen kuukauden jälkeen, koko valmennuksesta ei ole kummallekaan mitään annettavaa. On osattava mennä eteenpäin pitkäjänteisesti.

Rehellisyyttä taas sillä että mikäli lipsuisitkin ruokavaliosta tai sinulta jäisi pari treeniä välistä, kerro siitä suoraan minulle! Tällöin ei tule tehtyä turhia muutoksia esim. ruokavalioon jos kehityksesi on hidastunut mutta et ole kertonut tähän syytä.

Ja mikäli et ole tyytyväinen toimintaani tai haluat muutoksia treeniohjelmiin ja ruokavalioihin, ilmoita siitä ajoissa niin tehdään muutoksia ja mennään yhdessä kohti tavoitettasi. 

Rakkain harrastus on aina ollut kuntosali ja siellä nimenomaan lihasmassan kehitys. Noin 14-vuotiaana 50-kiloisena teininä aloitin kotikyläni salilla treenaamisen. Nyt melkein kymmenen vuotta myöhemmin lähes kaikki kivet on treenityylien ja ruokavalioiden osalta käännetty ja testattu. Painokin on vaihdellut 107 kilosta 93 kiloon riippuen mikä on ollut sen ajan tavoitteena. Avaan lisää itsestäni myöhemmin blogissa jota alan kirjoittamaan!  

Tähän väliin sanon että ei, en ole käynyt Personal Trainer -koulutusta. Kurssit vaihtelevat laajasti hintojen sekä sisältöjen puolesta. Periaatteessa kuka tahansa voi kurssin käydä nopeallakin aikataululla suurta summaa rahaa vastaan. Eli vaikkei taustaa edes salilla käynnistä olisi montaa vuotta, käymällä kurssin saisit hienon Personal Trainer -sertifikaatin koristamaan verkkosivujen alareunaa. En kuitenkaan väheksy kurssien sisältöjä, totta kai ne ovat erittäin informatiivisia ja tärkeitä etenkin niille joilla ei ole kunnollista kokemusta.  

Tiedän että tämän ääneen sanominen aiheuttaa tietyissä piireissä mielipahaa. 


Takaan kuitenkin sen että minulta löytyy tietotaitoa treeneihin, ruokavalioihin, treenitekniikoihin sekä elämäntapamuutoksiin liittyen! Voit katsoa Muutoskuvat -sivulta muutamia tuloksia.

Teen valmennuksia ainakin toistaiseksi pelkästään verkossa. 


Kaikki on mahdollista kunhan uskoo itseensä, noudattaa tarkasti ohjeita ja on motivoitunut!