Voita Itsesi! -salitreenivalmennus 14vk

Oletko valmis tähän 14 viikon tehovalmennukseen? 

 Voita Itsesi! -salitreenivalmennuksessa saat 14 viikon ajalle kuukauden välein muuttuvat treeniohjelmat sekä ohjeistuksen aerobisen suhteen mikäli tavoitteena on rasvanpoltto.

Ohjelma on vaativa mutta soveltuu hyvin sekä lihasmassan lisäykseen että rasvanpolttoon. Treenijako on yksinkertainen mutta äärimmäisen tehokas 2-jakoinen jossa kroppa käydään kaksi kertaa viikossa läpi. Treenejä on näin ollen 4 viikossa.

Liikkeet koostuvat raskaista perusliikkeistä sekä perusvoiman kehittämisestä. Näillä perusmetodeilla saavutetaan jopa näinkin lyhyessä ajassa todella kovia tuloksia!

Apunasi on valmentajan 24/7 tuki sekä kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin.  Voit kysyä koska vaan valmentajalta helppiä treeneihin tai ruokavalioon liittyen!

Saat myös ravinto-ohjelman tukemaan kehitystäsi ja saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset! Ja ei hätää, en laita sinua syömään joka päivä parsakaalia sekä kanaa jos et siitä tykkää! Pärjäät hyvin myös terveellisellä perusruualla mutta mikäli haluat tehostaa kehitystä ja saada lihasmassaa rasvan tilalle, suosittelen että laaditaan sinulle hyviä rasvoja sisältävä proteiinipitoinen ruokavalio.


Valmennus sisältää kaiken tämän:

  • Kuukausittain treeniohjelmaan muutosta
  • Ravinto-ohjelma joka suunnitellaan sinun tavoitteesi mukaan
  • Ruokapäiväkirjan seuranta
  • Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin
  • Valmentajan 24/7 tuki sähköpostilla tai Whatsappilla
  • Takuulla parhaat tulokset!
Toimi siis näin:
  1. Täytä alkukartoituslomake. Löydät sen Valmennukset -sivun alhaalta. Tämän pohjalta saadaan laadittua oikeanlainen ruokavalio.
  2. Maksa valmennus joko suoraveloituksella, laskulla, osamaksulla tai liikuntaedulla.
  3. Odota enintään 2 päivää ja saat sähköpostiin 14 viikon treeniohjelman sekä sinulle laaditun ruokavalion. Mikäli haluat ruokavalioon muutoksia, ilmoita vain valmentajalle niin muutokset onnistuu!
  4. Aloita treenaaminen ja noudata ruokavaliota!
69.00 €
Please select variants first