Voita Itsesi! -kotitreenivalmennus 2kk

Haluatko saavuttaa upeita tuloksia treenaamalla kotona?

Voita Itsesi! -kotitreenivalmennus on paras valinta mikäli haluat treenata tutussa ja turvallisessa ympäristössä kehittyen silti optimaalisesti. Tarvitset vain kahvakuulan sekä 3-4 kertaa viikossa noin puoli tuntia kerrallaan tehokasta treeniaikaa!

Treenit soveltuvat aloittelijoille tai kokeneemmillekin treenaajille. Liikkeet koostuvat raskaista perusliikkeistä sekä eristävimmistä apuliikkeistä. Tarkoitus ei ole tehdä helppoja kuminauhalla suoritettavia pumppaavia jumppaliikkeitä vaan kovaa treenaamista jolla ne parhaat tulokset saavutetaan!

Viikottain ohjelman edetessä treenit kovenevat! 

Saat myös ravinto-ohjelman tukemaan kehitystäsi ja saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset! Ja ei hätää, en laita sinua syömään joka päivä parsakaalia sekä kanaa jos et siitä tykkää! Pärjäät hyvin myös terveellisellä perusruualla mutta mikäli haluat tehostaa kehitystä ja saada lihasmassaa rasvan tilalle, suosittelen että laaditaan sinulle hyviä rasvoja sisältävä proteiinipitoinen ruokavalio.

Apunasi on valmentajan 24/7 tuki. Voit kysyä koska vaan valmentajalta helppiä treeneihin tai ruokavalioon liittyen! 


Valmennus sisältää kaiken tämän:

  • Viikottain vaihtuvat treenit eli yhteensä 28 erilaista treeniä
  • Ravinto-ohjelma joka suunnitellaan sinun tavoitteesi mukaan
  • Valmentajan 24/7 tuki sähköpostilla tai Whatsappilla
  • Takuulla parhaat tulokset!

Toimi siis näin:
  1. Täytä alkukartoituslomake. Löydät sen Valmennukset -sivun alhaalta. Tämän pohjalta saadaan laadittua oikeanlainen ruokavalio.
  2. Maksa valmennus joko suoraveloituksella, laskulla, osamaksulla tai liikuntaedulla. 
  3. Odota enintään 2 päivää ja saat sähköpostiin 8 viikon treeniohjelman sekä sinulle laaditun ruokavalion. Mikäli haluat ruokavalioon muutoksia, ilmoita vain valmentajalle niin muutokset onnistuu!
  4. Aloita treenaaminen ja noudata ruokavaliota!

49.00 €
Please select variants first