1 kk Treeniohjelma ja ruokavalio

Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa?

  • Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma.
  • Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti.
  • Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla.
  • Kehityksen seuraaminen viikottain
  • Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin
  • Ruokapäiväkirjan analysointi
  • Tsemppaava ja motivoiva valmentaja!

Henkilökohtainen treeniohjelma 1kk

Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen.

Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi.

Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle!

Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana!

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma

Ruokavalio on se joka mahdollistaa optimaalisimman kehityksen! Kova treeni näyttelee toki suurta roolia etenkin lihasmassan kehityksessä mutta mikäli et syö oikein ja riittävästi, ei se pattikaan parhaiten kasva.

Sama homma dieettauksessa, ruokavalio on se josta kokonaisuutta lähdetään rakentamaan.

Mikäli käytät ruokapäiväkirjaa (suositeltavaa), analysoin sen kerran viikossa 2-3 päivän ajalta.

Teen ruokavalion sinulle täysin tavoitteidesi mukaan. Alkukartoituksessa otetaan huomioon mahdolliset allergiat sekä herkkyydet.

Ruokailun ei tarvitse välttämättä olla niin askeettista kuin yleensä annetaan ymmärtää. Ruuan voi maustaa muullakin kuin suolalla ja kastikkeetkin on sallittuja! Hyvänmakuista mutta silti terveellistä!

Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa!

Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet.

Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen!

Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman ja/tai ravinto-ohjelman

ValmennusWin osamaksu

  • ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta. Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden!
  • Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä
39.90 €
Please select variants first