3 kk Treeniohjelma

  • Sinun tavoitteiden mukaan suunniteltu treeniohjelma.
  • Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse ja Whatsappilla.
  • Kehityksen seuraaminen viikottain
  • Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin
  • Tsemppaava ja motivoiva valmentaja!

Henkilökohtainen treeniohjelma tarkoittaa juurikin sitä että treenit suunnitellaan sinun tavoitteet huomioon ottaen. 

Kenties haluat lisätä lihasmassaa, kiinteyttää kroppaasi kesää varten tai säilyttää lihasmassaa rajulla dieetillä? Ohjelma tehdään juuri sen mukaan mikä vie sinua kohti tavoitettasi. 

Olitpa aloittelija tai jo kehittyneempi treenaaja, tämä valmennus sopii mainiosti sinulle!

Monipuolisuus on avaintekijänä kehityksessä! Treenit vaihtuvat kuukauden välein jotta kehitys pysyy optimaalisena sekä motivaatiosi saadaan pidettyä korkeana!

Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä! Valmentaja seuraa kehitystäsi joten päivitykset vähintään kehonpainon suhteen kerran viikossa!

Treeniliikkeistä on kuvalliset ohjeet.

Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen! 

Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn treeniohjelman

Mikäli tarvitset vähänkään apua ruokavalion kanssa, valitse myös ravinto-ohjelma.


ValmennusWin osamaksu

  • ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta. Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden!
  • Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä
69.00 €
Please select variants first