3 kk Ravinto-ohjelma

  • Ravinto-ohjelma joka tehdään edistämään kehitystä täydellisesti.
  • Valmentajan 24/7 tuki sähköpostitse tai Whatsappilla.
  • Ruokapäiväkirjan analysointi
  • Tsemppaava ja motivoiva valmentaja!

Haluatko kasvattaa lihasmassaa tai pudottaa painoa? 

Ruokavalio on se joka mahdollistaa tämän! Kova treeni näyttelee toki suurta roolia etenkin lihasmassan kehityksessä mutta mikäli et syö oikein ja riittävästi, ei se pattikaan optimaalisesti kasva.

Sama homma dieettauksessa, ruokavalio on se josta kokonaisuutta lähdetään rakentamaan. 

Mikäli käytät ruokapäiväkirjaa (suositeltavaa), analysoin sen kerran viikossa 2-3 päivän ajalta.

Teen ruokavalion sinulle täysin tavoitteidesi mukaan. Alkukartoituksessa otetaan huomioon mahdolliset allergiat sekä herkkyydet. 

Ruokailun ei tarvitse välttämättä olla niin askeettista kuin yleensä annetaan ymmärtää. Ruuan voi maustaa muullakin kuin suolalla ja kastikkeetkin on sallittuja! Hyvänmakuista mutta silti terveellistä! 

Ravinto-ohjelma kestää 3kk ja sitä muokataan tarvittaessa jos kehitys alkaa hidastua. Mikäli haluat tämän jälkeen jatkaa, saat seuraavan ravinto-ohjelmasi puoleen hintaan! Tällöin ota yhteys asiakaspalvelu@valmennuswin.fi 

Saat täyden 24/7 tuen sähköpostin sekä Whatsappin välityksellä!

Täytä Alkukartoitus -lomake joko ennen valmennuksen ostoa tai ostotapahtuman jälkeen. Tämä lomake on kuitenkin pakollinen!

Alkukartoituksen jälkeen saat sähköpostiin sinulle räätälöidyn ravinto-ohjelman

Mikäli kaipaat ohjeistusta treeniohjelman suhteen, tutustu myös henkilökohtaiseen treeniohjelmaan!


ValmennusWin osamaksu

  • ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta. Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden!
  • Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä
49.00 €
Please select variants first