Booty Boost 4vk

Kaipaako alakroppa priorisointia? Nyt on loistava mahdollisuus hankkia reisiin muotoa ja pakaroihin pyöreyttä!

Tällä 4 viikon supertehokkaalla priorisoinnilla saavutat huikeita tuloksia! Ohjelma on vaativa ja en suosittele aloittelijoille. 

Yläkroppaa treenataan myös mutta maltillisemmin koska tämän neljän viikon aikana täysi panostus on pakaroissa ja reisissä. Liikkeet koostuu pitkälti raskaista perusliikkeistä sekä kerran viikkoon tulee hieman erikoistekniikkaa joten varaudu myös hapottaviin treeneihin!

Saat myös ravinto-ohjelman tukemaan kehitystäsi ja saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset! Ja ei hätää, en laita sinua syömään joka päivä parsakaalia sekä kanaa jos et siitä tykkää! Pärjäät hyvin myös terveellisellä perusruualla mutta mikäli haluat tehostaa kehitystä ja saada lihasmassaa rasvan tilalle, suosittelen että laaditaan sinulle hyviä rasvoja sisältävä proteiinipitoinen ruokavalio.

Apunasi on valmentajan 24/7 tuki. Voit kysyä koska vaan valmentajalta helppiä treeneihin tai ruokavalioon liittyen!  

Tämän 4 viikon tehokkaan priorisoinnin jälkeen suosittelen palaamaan normaaliin treeniohjelmaan. Mikäli kaipaat apua siihen kuinka jatkaa tämän jälkeen, voit ottaa yhteyttä Tästä.

Tämä paketti sisältää siis kaiken tämän:

  • 3-jakoinen treeniohjelma (20 erilaista treeniä)
  • Ravinto-ohjelma sinun tavoitteesi mukaan
  • Valmentajan 24/7 tuki Whatsappilla tai sähköpostilla
  • Kuvalliset ohjeet treeniliikkeisiin
  • 4 Viikon jälkeen huomattava muutos alakropassa!
Toimi siis näin:
  1. Täytä alkukartoituslomake. Löydät sen Valmennukset -sivun alhaalta. Tämän pohjalta saadaan laadittua oikeanlainen ruokavalio.
  2. Maksa valmennus joko suoraveloituksella, laskulla, osamaksulla tai liikuntaedulla.
  3. Odota enintään 2 päivää ja saat sähköpostiin Booty Boost -treeniohjelman sekä sinulle laaditun ruokavalion. Mikäli haluat ruokavalioon muutoksia, ilmoita vain valmentajalle niin muutokset onnistuu!
  4. Aloita treenaaminen ja noudata ruokavaliota!
29.90 €
Please select variants first