ValmennusWin Käyttöehdot


  1. Soveltamisala ja palveluntarjoaja.

  • Käyttöehdot koskevat kaikkia ostoja jotka asiakas tekee ValmennusWin (3125889-9) verkkokaupasta
  • Sivuilla olevia kuvia ja logoja ei saa käyttää tai kopioida ilman ValmennusWin lupaa
  • Valmennuksiin liittyvää materiaalia, kuten treeniohjelmat ja ruokavaliot, ei saa jakaa muille osapuolille. Materiaalia ei saa myöskään levittää internetissä eteenpäin. Puutumme rikkomuksiin oikeusteitse.

  2. Sopimus

  • Tuotekuvauksesta käy ilmi oleellisimmat tiedot Tuotteesta/Palvelusta.
  • Alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltajan suostumus tilaukseen
  • Tekemällä tilauksen ja hyväksymällä ehtomme olet sitoutunut maksamaan ostoskorin loppusumman kokonaisuudessaan maksuehtojen mukaisesti.
  • Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille
  • Ostamalla henkilökohtaisen valmennuksen sitoudut käyttämään palveluita ehtojen mukaisesti. Sopimus on voimassa sen ajan kuin ostettu palvelu kestää. Valmentajan 24/7 tuella voi laittaa kysymyksiä joko sähköpostiin tai saatuun Whatsapp  -numeroon. Vastausaika vaihtelee mutta on enintään 24 tuntia. Yli 3kk valmennukset on mahdollista jäädyttää ja jatkaa myöhemmin, mikäli tulee odottamaton elämänmuutos jonka aikana ei ole mahdollista toteuttaa valmennusta. Mikäli laskua ei makseta muistutuksesta huolimatta, valmennus perutaan ja lopetetaan. Maksamattomat laskut laitamme perintätoimiston hoidettavaksi. Kaikki kuntosalilla tehtävät liikkeet ovat omalla vastuulla. Verkkosivuiltamme löytyy kuvalliset ohjeet annettuihin treeniliikkeisiin ja mikäli käytetään omaan tasoon liian suuria painoja, on aina vaara loukkaantumiselle! ValmennusWin ei ota vastuuta mikäli palvelun ostanut asiakas loukkaa itsensä fyysisesti. ValmennusWin ei myöskään ota vastuuta jos asiakas ei ilmoita mahdollisia allergioita tai ruoka-aineiden herkkyyksiä ruokavaliota laatiessa. 

  • Valmennussopimus. Ostamalla henkilökohtaisen valmennuksen, saat sähköpostiisi valmennussopimuksen. Maksamalla valmennuksen hyväksyt sen ehdot. Emme sido asiakasta mihinkään pitkäaikaisiin sopimuksiin vaan valmennus on voimassa juuri sen ajan minkä asiakas on maksanut.

  3. Hinnoittelu

  • Tuotesivulta käy ilmi tuoteen hinta sekä sen sisältämä arvonlisävero (ALV.).

  4. Toimitusehdot

  • Kun olet maksanut ostoksesi ja olemme hyväksyneet sen, saat valitsemasi tuotteen sähköpostiisi. 

  5. Maksuehdot

 • Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Mikäli haluat maksaa tilauksen osissa, voit valita joko Checkoutin palvelun tai meidän tarjoaman osamaksun. 
 • Liikuntaetujen maksuvälineistä käytössä on ePassi, Tyky ja Smartum. Liikuntaetujen tarkemmat käyttöohjeet täällä.
 • ValmennusWin osamaksun valittuasi maksat ensimmäisen erän ja tämän jälkeen lähetämme ostamasi tuotteen sähköpostiisi. Näin varmistamme ettei osamaksuamme käytetä väärin ja laskuja jätetä maksamatta. Ostoksen minimisumma täytyy olla 49€ jotta saat osamaksumahdollisuuden! 
 • Saat sähköpostiin sopimuksen osamaksusta ja ensimmäisen laskun. Laskut toimitetaan ainoastaan sähköpostitse! Maksettuasi ensimmäisen erän sitoudut maksamaan myös loput maksuerät. Maksujen eräpäivät on 15. päivä. Valittavina on 3kk, 6kk tai 12kk maksuajat. Laitamme ensimmäiseen laskuun vaihtoehdot joista valita maksuerien määrä. Maksuehto on seitsemän (7)vuorokautta. Mikäli eräpäivän jälkeen 7 vuorokauden sisällä maksusuoritusta ei ole saapunut, lähetämme maksumuistutuksen. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron maksutuslisä. Maksamatta jätetyt laskut menevät perintään ja viivästyskorot tulevat päälle. Myös käynnissä oleva valmennus perutaan ja lopetetaan.
 • Tarjoamme myös ValmennusWin Lasku -mahdollisuuden. Valittuasi tämän maksutavan, saat sähköpostiisi laskun jonka maksettuasi toimitamme tuotteen. ValmennusWin Lasku ei sisällä ylimääräisiä kuluja, maksat ainoastaan tuotteen hinnan. 
 • Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla
 • Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.
 • Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.
 • Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. 
 • Tarkemmat maksuehdot löytyy tämän sivun alhaalta


ValmennusWin (Y-tunnus 3125889-9)

82170 Joensuu

Checkout maksuehdot

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.